This project is read-only.

Content not loading layout that was setted in the backend

Hi, Im new with orchard and i was trying to use this module. Atm i managed to set a layout to my particular content. But it always load the same layout in the front side. Do i need to make so...

Id #7 | Release: None | Updated: Dec 9, 2013 at 2:20 PM by patavarini | Created: Dec 9, 2013 at 2:20 PM by patavarini

layouts not found

If you get an error as file not found when trying to display for exemple a page using the layout selector, it is because the theme name is different of the theme folder in the path and which is bas...

Id #6 | Release: None | Updated: Dec 9, 2013 at 2:30 PM by patavarini | Created: Jun 7, 2013 at 1:01 AM by pierrevm

LayoutSelectorPart passed into view instead of LayoutSelectorPartEditViewModel

Hey guys, I got an error saying the view was expecting LayoutSelectorPartEditViewModel instead of LayoutSelectorPart. I just changed it so that the created view model shown below (set to model) i...

Id #5 | Release: None | Updated: Apr 1, 2013 at 4:39 PM by Skelet0r67 | Created: Apr 1, 2013 at 4:39 PM by Skelet0r67

Conflict with M33 Theme Editor

Take note of a conflict with Downlplays' Theme Editor (Modules/Orchard.Module.M33.Layout) I follow the steps to apply the Layout Selector to the "Page" type: Go to “Dashboard > Content”, “Conte...

Id #4 | Release: None | Updated: Jul 24, 2014 at 5:25 PM by engelhk | Created: Mar 30, 2013 at 2:18 AM by nathanc

Wrong model type passed to Parts/LayoutSelector.cshtml

On line 75 of Drivers/LayoutSelectorPartDriver.cs, the part is being set as the model, however the template expects an instance of LayoutSelectorPartEditViewModel. This will cause a runtime error. ...

Id #3 | Release: None | Updated: Aug 6, 2012 at 2:29 PM by sfmskywalker | Created: Aug 6, 2012 at 2:29 PM by sfmskywalker

  • 1-5 of 5 Work Items
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • Work Items